top of page

UW PARTNER VOOR KLEINE CARROSSERIEHERSTELLINGEN

Kleine koetswerkreparatie aan uw auto

Kleine koetswerkreparaties van fiets tot oldtimer

Een vlekkeloze carrosserie bepaalt het uitzicht van uw voertuig. Kleine krassen en deuken zijn dan al snel een smet op het cleane uitzicht. Maar met de hulp van een ervaren carrosseriehersteller hoeft kleine schade helemaal geen drama te zijn. Bij Create and Repair in Beringen bent u aan het goede adres voor kleine carrosserieherstellingen van al uw voertuigen. En dat mag u letterlijk nemen: van fiets en moto, tot auto, bestel-, vrachtwagen en oldtimer: ik neem kleine herstellingen van al deze voertuigen vlot voor mijn rekening.

Kleine carrosserieherstelling aan uw voertuig

Kleine carrosserieherstellingen met grote tevredenheid

Met mijn jarenlange ervaring kan ik snel en accuraat inschatten welke ingrepen nodig zijn om uw voertuig er weer als nieuw te doen uitzien. Let wel: totaalprojecten neem ik niet voor mijn rekening. Ik ben gespecialiseerd in kleine herstellingen, die ik met de grootst mogelijke zorg voor u uitvoer. Daarbij ga ik uiterst zorgvuldig te werk en maak ik gebruik van de modernste technieken met professionele materialen. Zo garandeer ik u een hoogkwalitatief eindresultaat waarmee u ongetwijfeld zeer tevreden zult zijn.

Vragen over kleine carrosserieherstellingen?

STEL ZE MIJ!

Zit u met een klein carrosserie-euvel waarvan u niet meteen weet hoe het te herstellen? Bij Create and Repair in Beringen neem ik de tijd uw voertuig goed te bekijken en stel ik u daarna de meest gepaste oplossing voor. Zo krijgt u meteen uitzicht op een voertuig dat er na mijn ingreep weer als nieuw uitziet.

Create and Repair

Meer weten over mijn aanpak voor kleine carrosserieherstellingen?

Neem dan snel contact met mij op.

bottom of page