top of page

GIETVLOER, STEENTAPIJT OF STUCCOVLOER: CREATE AND REPAIR WEET RAAD!

Steentapijt

Degelijk, slijtvast en vakkundig geplaatst

De zaakvoerder van Create and Repair runt samen met zijn partner Doucet Vero Beringen. Die onderneming is sinds jaren gespecialiseerd in de plaatsing van gietvloeren in PU en epoxy, steentapijt en stuccovloeren. Stuk voor stuk kwaliteitsvloeren die geschikt zijn voor zowel particuliere woningen als bedrijfsgebouwen.

Duurzame en slijtvaste gietvloer

Gietvloeren in epoxy en PU: naadloos, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Kiest u voor een gietvloer in epoxy of PU? Dan krijgt u een uiterst duurzame en slijtvaste vloer die bestand is tegen chemicaliën en bovendien aangenaam is om te belopen. Een gietvloer is bovendien geluidsisolerend, stootvast en vloeistofdicht.

Steentapijt: de perfecte combinatie voor uw zaak

Steentapijt: de perfecte combinatie met vloerverwarming

Bij Doucet Vero Beringen bent u aan het goede adres voor steentapijt: de ideale warme vloer die bovendien de perfecte combinatie vormt met vloerverwarming, omdat het warmer aanvoelt dan een tegelvloer. Bovendien is steentapijt geschikt voor vrijwel alle ruimtes. Steentapijt is ook verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en korrelgroottes. Wilt u kleine oneffenheden wegwerken? Ook dan is steentapijt de ideale oplossing. Uw vloer in steentapijt is al beloopbaar na 24 uur. En nadat de vloer zeven dagen is uitgehard, kunt u ook uw meubels plaatsen

logo Doucet Vero

Vraag raad aan uw vloerspecialist

GIETVLOER IN EPOXY OF PU, STEENTAPIJT OF STUCCOVLOER?

Bij Doucet Vero Beringen vindt u zeker wat u zoekt. Doucet Vero geeft u bovendien graag professioneel advies. 

Create and Repair

Meer weten?

Surf dan snel naar www.steentapijtdoucet.be en ontdek het ruime assortiment van gietvloeren, steentapijt en stucco-vloeren.

bottom of page