top of page

CREATE AND REPAIR IN BERINGEN: SPECIALIST MEUBELEN UIT STEIGERHOUT

SPECIALIST MEUBELEN UIT STEIGERHOUT
Meubelen in steigerhout

Houten meubelen voor binnen en buiten op uw maat

Kent u dat gevoel dat u uw gading niet vindt in de grote meubelketens? U zoekt een klein meubel dat precies tegemoetkomt aan al uw wensen, maar u vindt het nergens terug. Klop dan zeker aan bij Create and Repair in Beringen. U treft er een specialist in houten meubelen uit steigerhout en metaal. Met mijn jarenlange ervaring creëer ik de mooiste meubelen voor binnen en buiten waar u elke dag opnieuw volop van zult genieten.

tuinmeubelen in steigerhout

Van loungehoek tot tv-meubel

De lijst van houten meubelen uit steigerhout die Create and Repair voor u produceert is haast eindeloos. Een loungehoek, een tuinset of een tv-meubel; u vraagt, ik creëer. Kom met mij in gesprek en samen bekijken we de mogelijkheden om uw idee om te zetten in de praktijk.

Kijkt u ernaar uit om eindelijk neer te ploffen in tuinmeubelen op maat van uw wensen?

Dan is Create and Repair de ideale partner om u te helpen bij de uitvoering van uw droom. Van ontwerp tot uitvoering, bij mij zit u altijd goed. Voor de productie van uw meubel gebruik ik kwalitatief steigerhout. Dat degelijke materiaal is sterk en duurzaam en weerstaat zo vlot de verschillende weersomstandigheden van elk seizoen.

Create and Repair

Vraag naar de mogelijkheden

Benieuwd naar wat Create and Repair in Beringen voor u betekent? Leg mij dan zeker uw idee voor. Dan bekijken we samen hoe we het vlot en kwalitatief uitvoeren.

Wilt u graag meer weten? Neem dan snel contact met mij op.

bottom of page