top of page

CREATE AND REPAIR: UW GARANTIE OP ONTROEST EN PERFECT GECOAT KOETSWERK

Herstelwerk uitgevoerd door Create and Repair

Kwaliteitswerk met oog voor detail

Corrosie is vaak een spelbreker wanneer uw voertuig verder nog perfect oké is. Pakt u roestvorming snel en efficiënt aan? Dan geniet u nog jaren van uw favoriete voertuig. Bij Create and Repair treft u de expert in het ontroesten en opnieuw coaten van de carrosserie van uw voertuig. Ik besteed de nodige aandacht en zorg aan een kwalitatieve herstelling van uw voertuig, zodat u er daarna nog jaren probleemloos mee verder kunt.

Verroeste onderdelen

Ontroesten en coaten: de perfecte combinatie

Bij Create and Repair zit u goed voor het ontroesten van kleine auto-onderdelen. Geen herstellingen van volledige wagens dus, maar wel gerichte kleine herstellingen. Die voer ik uit volgens de regels van de kunst. Daarbij ga ik zorgvuldig te werk en garandeer ik een prima eindresultaat. Ik verwijder eerst alle roestvorming efficiënt en professioneel. Is die klus geklaard? Dan breng ik een nieuwe coating op het auto-onderdeel aan. Het resultaat: een kwalitatieve herstelling die nog lang de tand des tijds doorstaat.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het ontroesten en opnieuw coaten van auto-onderdelen bij Create and Repair? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden voor uw project. Grote restauraties doe ik niet, maar ik ben wel gespecialiseerd in het ontroesten en coaten van kleine auto-onderdelen van moto's, auto's, oldtimers, bestel- en vrachtwagens. U kunt zelfs bij mij terecht voor het ontroesten van bepaalde fietsonderdelen.

Create and Repair

Meer weten?

Neem dan snel contact met mij op. Ik help u graag verder.

bottom of page