top of page

CREATE AND REPAIR VERZEKERT UITDEUKWERK ZONDER LAKSCHADE OF SPUITWERK

Proffessionele herstelling van uw voertuig

Professionele herstelling van uw voertuig na ongeval

Een ongeval is gauw gebeurd. En daarbij komt uw voertuig wel eens gehavend tevoorschijn. Wist u dat u in Beringen en omstreken terecht kunt bij Create and Repair voor het professioneel uitdeuken van uw voertuig zonder lakschade of spuitwerk?

Beschadigde wagen

Uitdeuken is mijn vak

De carrosserie van uw voertuig is uw trots, maar ook uw zwakke plek. Want de minste schade bij een aanrijding veroorzaakt snel krassen en deuken. Om die schade snel en efficiënt uit te deuken zonder het originele lakwerk te beschadigen en het koetswerk opnieuw te moeten spuiten, is er nu Create and Repair in Beringen. Bij mij kunt u terecht voor een hoogkwalitatieve herstelling van uw koetswerk. Daarbij besteed ik de grootste zorg aan een gedetailleerde reparatie waarbij ik uw wagen opnieuw in de originele staat herstel zonder dat ik daarbij het lakwerk beschadig of uw voertuig opnieuw moet spuiten.

Kleine hagel- of parkeerschade uitdeuken

Soms loopt uw voertuig ook schade op door geparkeerd te staan op een parking. Mensen die met het winkelkarretje onopzettelijk tegen uw wagen rijden, veroorzaken al snel de nodige schade. Of uw wagen heeft fel te lijden gehad onder een plotse hagelbui met buitengewoon grote hagelbollen. Ook die schade lost Create and Repair snel en efficiënt op. Want uitdeuken zonder lakschade of spuitwerk, dat is mijn vak.

Create and Repair

Ontdek alle mogelijkheden die Create and Repair in Beringen u biedt voor het uitdeuken van uw voertuig zonder lakschade of spuitwerk en neem snel contact met mij op.

bottom of page