top of page

CREATE AND REPAIR IN BERINGEN: MEUBELMAATWERK IN STAAL / METAAL

metalen stoelen

Uw referentie voor metalen meubelen op maat

Metaal en staal zijn elegante en sterke materialen die zich uitstekend lenen tot kwalitatief maatwerk. Daarvoor bent u bij Create and Repair in Beringen aan het goede adres. Zit u met een lang gekoesterd idee voor een klein meubel in metaal, staal of steigerhout? Dan werk ik uw concept met veel plezier uit. Daarvoor luister ik aandachtig naar uw wensen.

Create and Repair gespecialiseerd in kleine meubelen in metaal of staal

Van metalen bijzettafel tot kast

Create and Repair is gespecialiseerd in de productie van kleine meubelen in metaal of staal. Op zoek naar het perfecte bijzettafeltje? Of al lang vruchteloos aan het speuren naar de metalen kast of tafel van uw dromen? Zoek niet langer, want Create and Repair produceert ze graag voor u.
 

Echt grote metalen constructies maak ik niet. Maar voor industriële meubelen, kasten, tafels, banken of bijzettafeltjes zit u gegarandeerd goed bij Create and Repair in Beringen. Wenst u een sierlijke afwerking van mijn ontwerpen met steigerhout? Ook dat is perfect mogelijk. U laat mij weten wat u wenst en ik produceer uw meubelstuk in staal of metaal op maat van uw wensen.

Stel mij al uw vragen

Benieuwd wat Create and Repair voor u kan betekenen? Leg mij dan gerust uw ideeën voor. Samen met u bekijk ik hoe we uw concept het beste omzetten in de praktijk. Het resultaat: een hoogkwalitatief meubel in staal of metaal op uw maat.

Create and Repair

Wilt u meer weten over de productie van metalen meubelen?

Contacteer mij dan vandaag nog!

bottom of page