top of page

CREATE AND REPAIR UW SPECIALIST IN WATERDICHTINGSPRODUCTEN

Innoveren en alsmaar betere waterdichtingsoplossingen

Clever Polymers Europe in Beringen is van mening dat stilstaan achteruitgang is. Daarom investeert Clever Polymers permanent in innovatie en speurt naar nieuwe oplossingen om nog betere waterdichtingsproducten aan te bieden die beantwoorden aan alle normen op het vlak van milieu, kwaliteit en gezondheidsregelgeving. In alles wat Clever Polymers doet, staan de klanten centraal. U ontvangt het juiste advies en mag rekenen op een snelle en correcte levering van alle kwaliteitsproducten.

Innovatieve waterdichtingsproducten van topkwaliteit

Bij Create and Repair in Beringen zit u goed voor hoogkwalitatieve waterdichtingsproducten. Die verdeel ik via mijn partner Clever Polymers Europe. Hun coatings en membranen op basis van PU garanderen topkwaliteit en een prima prijs-kwaliteitverhouding

Waterdichtingsproducten van Clever Polymers Europe

Divers aanbod van waterdichtingsproducten

Het aanbod van waterdichtingsproducten is heel divers. Primers, injectiekits tegen vocht en voetkits: u vindt voor elke toepassing het product dat het beste beantwoordt aan uw vereisten. Zo bestaat het assortiment uit onder meer een tweecomponenten polyurethaan waterdicht membraan dat na uitharding een waterdichte film vormt. Verder biedt Clever Polymers Europe ook oplossingen om opslagtanks voor drinkwater waterdicht te maken. Om een zo gericht mogelijk advies te geven, staat luisteren naar de klanten voorop. Op basis van uw verhaal wordt de beste aanpak van het waterdichtingsprobleem vastgesteld. Daarbij staat de beste prijs-kwaliteitverhouding altijd voorop.

logo Clever Polymers

Stel al uw vragen rond waterdichting, Gietvloer in epoxy of PU, steentapijt of stuccovloer?

Clever Polymers Europe in Beringen staat voor kwaliteit en innovatie. Ondervind de troeven van de waterdichtingsproducten aan den lijve en vraag naar professioneel advies bij al uw waterdichtingsproblemen. De medewerkers luisteren naar uw probleem en bieden de gepaste oplossing.

Create and Repair

Meer weten?

Surf dan snel naar www.cleverpolymers.eu en maak kennis met het ruime assortiment waterdichtingsproducten.

bottom of page